Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

The Big Show Show S01 [WebRip][720p] = CSFD 58% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    The Big Show Show S01 [WebRip][720p] = CSFD 58% Názov:The Big Show Show S01 [WebRip][720p] = CSFD 58% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:4.4 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-04-10 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Komedie Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk : ENG
    Titulky : CZE | GER | SPA | FRA | HUN | ITA | POL | POR | RUS  |||  Překlad CZ titulků : Petr Kabelka
    Rok vydání : USA, 2020
    Žánr : Komedie
    Odkaz na ČSFD :  https://www.csfd.cz/film/840160-the-big-show-show/prehled/
    Odkaz na IMDB :  https://www.imdb.com/title/tt10726356/




    Tvůrci : Jason Berger, Josh Bycel
    Režie : Jody Margolin Hahn, Phill Lewis, Bob Koherr, Kelly Park, Leonard R. Garner Jr.
    Scénář : Jason Berger, Josh Bycel, Paul O'Toole, Danielle Uhlarik
    Producent : Pixie Wespiser
    Domovská stanice : Netflix


    Hrají (Actors) : Paul Wight, Allison Munn, Reylynn Caster, Juliet Donenfeld, Lily Brooks O'Briant, Ben Giroux, Jill Basey, Ithamar Enriquez, Jaleel White, Asif Ali, Jaime Moyer, Eli Bildner, Bruno Amato, Wayne Wilderson, Angela Fornero, Tan France, Raymond Ochoa, Mark Henry, Mick Foley, Solofa Fatu Jr., Brian Gallivan, Danielle Uhlarik



    OBSAH : Profesionální wrestler Big Show opouští ring WWE a připravuje se na mnohem drsnější úkol – bude na Floridě s manželkou vychovávat tři dcery.(Netflix Czech)


    Názvy epizod :


    Rok uvedení: 2020 | Release year: 2020

    Bývalý profesionální wrestler Big Show opouští ring a připravuje se na mnohem drsnější zápas – bude na Floridě s manželkou vychovávat tři dcery.

    Former WWE wrestler the Big Show is out of the ring and ready for an even tougher challenge: raising three daughters with his wife in Florida.




    S01E01. Prototyp | Prototype
    28 m

    Aby toho nebylo málo, Big Show si přivede ke svojí ženě Cassy a jejich dvěma dcerám ještě i další pubertální dceru z prvního manželství.

    The Big Show's teenage daughter from a previous relationship comes to live with him, his wife Cassy and their two younger daughters in Florida.






    S01E02. Trestač | The Big Punisher
    26 m

    Realitní agenti domy obvykle prodávají, ne demolují! Big Show tak svoji kariéru nezačne zrovna slibně. Navíc se k Lole přistěhuje Mandy.

    He's supposed to sell houses, not wreck 'em! The Big Show's real estate career gets off to a destructive start. Also, Mandy moves in with Lola.






    S01E03. Génius | The Big Brain
    27 m

    JJ si pořád nepřiznává, že má něco v hlavě, zato Mandy kandiduje na předsedkyni. Big Show se postaví svému strachu z maskotů a Cassy se možná až příliš sblíží s Lolou.

    JJ struggles to accept that she's smart, Mandy runs for president, the Big Show fights his fear of mascots, and Cassy bonds with Lola — maybe too much.






    S01E04. Propad půdy | The Big Sinkhole
    26 m

    Big Show a Lola se předhánějí v kuchyni. Cassy chodí okolo horké kaše a nechce přiznat barvu a Mandy zase zjistí, že ne všichni politici dělají levárny.

    The Big Show and Lola get competitive in the kitchen, Cassy fudges the truth at an open house, and Mandy learns that not all politicians play dirty.






    S01E05. Fáze | The Big Process
    27 m

    Cassy se nemůže srovnat s tím, že teď nemá nic na práci. Lole se zase nedaří naznačit tátovi, že s jejím novým přítelem tráví až moc času.

    While Cassy struggles to adjust to life with no job, Lola struggles to keep her dad from spending too much time with her new boyfriend.






    S01E06. Párty | The Big Party
    25 m

    Výročí oslaví Big Show a Cassy výletní plavbou, kde nechybí ani wrestlingové zápasy. Lola, Mandy a JJ zatím doma uspořádají pořádnou party.

    The Big Show takes Cassy on a wrestling cruise for their anniversary. Meanwhile, Lola, Mandy and JJ throw a wild house party.






    S01E07. Překvapení | The Big Surprise
    26 m

    Za Lolou se přijede podívat její nejlepší kámoška z Minnesoty. Mandy a Taylor absolvují svoji první politickou debatu před celou školou a Big Show jde zpátky do ringu.

    Lola's best friend from Minnesota comes out for a visit. Mandy and Taylor debate in front of the school, and the Big Show gets back in the ring.






    S01E08. Rozhodnutí | The Big Decision
    29 m

    Mandy a JJ před rodiči tají, že mají nového pejska. Lolu čekají zkoušky na řidičák a snaží se všechno dohnat. Cassy najme nového asistenta a Big Showa čeká těžká volba.

    Mandy and JJ hide a dog from their parents, Lola practices for her driving test, Cassy hires a new assistant and the Big Show wrestles with a decision.



       
       










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.089 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 20:13
    sql

    TOPlist